NYHED til alle hundeejere,
samt kenneler og opdrættere:


Start din kennel / hunds egen hjemmeside –
med stamtavle og flotte fotoalbums


Forestil dig, at du har din helt egen hjemmeside, hvor du kan fortælle om din hund, vise søde billeder og ikke mindst vise hundens stamtavle.

Med schaeferhunden.dk's hjemmesidetjeneste får du en hjemmeside, hvor du bestemmer, hvordan hjemmesiden skal være - og hvordan den skal se ud.

Du har masse af muligheder for at designe hjemmesiden, så den passer til dig, eller du kan vælge at anvende nogle af de søde hunde design, der allerede er tilgængelige.

Opret f.eks. din nye hjemmeside med billeder af din hund, fortæl søde anekdoter og historier om dine oplevelser med din hund osv.

Det er super nemt og sjovt at oprette din hunds hjemmeside med schaeferhunden.dk's hjemmesidetjeneste. Du skal bare finde dine bedste billeder og historier frem, og i løbet af 5 minutter har du din nye hjemmeside klar.

Skal dine hvalpe have et nyt hjem?

Din nye hjemmeside giver dig, som er opdrætter helt nye muligheder for at præsentere dine hunde på internettet. Opret f.eks. et selvstændigt menupunkt for hver hund med fotoalbum, informationer om hunden, og ikke mindst en flot stamtavle, som den besøgende nemt kan se og printe ud.

Hund, hest, kat …?

Din nye hjemmeside naturligvis også kan bruges til andre dyr end hunde. Du kan let oprette en hjemmeside med stamtavle for din hest, din kat, dit marsvin – eller hvilket som helst andet kæledyr du har.

Har du allerede en hjemmeside fra
schaeferhunden.dk's hjemmesidetjeneste, er det nemt at oprette en flot stamtavle til din hjemmeside. Log ind på hjemmesiden, opret en ny side og vælg stamtavle skabelonen – så er du i gang.

Det er nemt – Prøv selv, gratis:

schaeferhunden.dk's hjemmesidetjeneste

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

   

 
 
© 2001-2023 schaeferhunden.dk all rights reserved | index | top af siden